Winkeldisplays

Winkeldisplays

Heb je een winkeldisplay nodig voor jouw instore marketing presentatie of als POS materiaal? Nieuwe producten of informatie op een opvallende manier op de winkelvloer presenteren zorgt ervoor dat de boodschap beter wordt overgebracht en bij de doelgroep blijft hangen. Zo biedt winkeldisplay mogelijkheden tot het op de hoogte brengen van nieuwe producten en kunnen deze daardoor impulsaankopen van klanten stimuleren. Voor diverse soorten toonbank-, balie of winkelwagen displays ben je bij Koopmans. printmedia aan het juiste adres.

Wij drukken winkeldisplays in allerhande materialen zoals karton, papier of kunststof, volledig naar jouw wensen. Ook kunnen wij deze in iedere gewenste vorm snijden en frezen. Hierdoor berekenen wij geen dure stansmes kosten waardoor je voordeliger uit bent.

Speciaal geschikt voor 5 tot 10 toonbank displays.

Professionele winkeldisplays

Een winkeldisplay is de ideale manier om aandacht te trekken voor jouw winkel, product of actie. De displays zijn te bedrukken naar eigen wens, bijvoorbeeld in jouw huisstijl of met een speciale boodschap of acties van bepaalde producten.

Lifesize display
Je kunt bij ons ook terecht voor een lifesize display. Dit is een grafische display waarbij figuren op ware grootte worden afgebeeld. Denk hierbij aan lifesize displays van mensen of dieren voor in bijvoorbeeld een supermarkt of film première.

Wij bieden een ruim assortiment aan verschillende soorten sign en display, bekijk ze hier.

Laat je adviseren over de verschillende ontwerpen en maten, de juiste plaatsing of andere mogelijkheden zodat we samen kunnen bespreken wat het beste bij jou past. Neem voor overige vragen of maatwerk displays gerust contact met ons op.

  • Categories:
    sign en display
Translate »