reclameborden

reclameborden

Wij leveren bedrukte reclameborden en gevelreclame in elke vorm of maat in verschillende diktes, voor binnen of buiten en voor verschillende doeleinden. Met het gebruik van jouw eigen reclamebord kun je makkelijk en tegen lage prijzen jouw bedrijf of evenement onder de aandacht brengen. Dit werkt ook voor tijdelijk gebruik.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Gevelreclame
  • Wegbewijzering
  • Reclameborden algemeen
  • Makelaarsborden zoals te koop borden

De materialen waarmee wij de reclameborden maken bestaan onder andere uit: kanaalplaat wat goedkoop is maar een mooie uitstraling heeft, forex borden (wat stevig is), plexiglas, karton, displaykarton enz.

Voor buiten gebruiken we meestal dibond. Dit materiaal trekt niet krom in zonlicht.

Op de reclameborden kun je naar eigen keuze tekst toevoegen. Heb je hulp nodig? Onze top service biedt jou de medewerker die je zoekt om te sparren over de vele mogelijkheden met betrekking tot onze ruime keuze aan reclameborden.

Eigen reclamebord drukken

We kunnen de reclameborden bedrukken tot maximaal 4,5 cm dikte, ook kunnen we een reclamebord maken in full-colour of eventueel de borden afwerken met wit eronder. Ook kunnen we ze in iedere gewenste vorm frezen.

Reclameborden bestellen doe je bij Koopmans Printmedia

Als echt familiebedrijf staan wij voor goede service, goede kwaliteit, snelle levering en persoonlijk advies. Wij kunnen jouw reclamebord op verschillende manieren samenstellen, volledig naar jouw wensen.

  • Categories:
    promotioneel, sign en display
Translate »