alles. onder één dak

Koopmans. printmedia (bekend als Drukkerij Koopmans) is een full service drukwerkspecialist.
Al jaren zijn wij de specialist in offset- en retail-drukwerk voor toonaangevende winkelketens en particulieren.
Wij beschikken over een eigen drukkerij; studio, print, sign, ICT en fulfilment afdeling.
Hierdoor kunnen wij je snel en voordelig voorzien van promotiemiddelen en ander POS-materiaal.

een greep uit ons assortiment

Kijk voor al onze producten in de menubalk onder het kopje “bekijk ons werk”.

milieu

Ecovadis silver rating en het FSC logo

Bij al het drukwerk krijgt het milieu de grootste aandacht. Wij werken volgens de strengste milieu-eisen en drukken onder meer op papier met het FSC® label.

Ecovadis is een wereldwijde MVO-certificeerder. Op dinsdag 22 juni 2021 kregen wij de uitslag van ons duurzaamheidsonderzoek voor het Ecovadis-certificaat 2021. De scorekaart gaf aan dat we zilver hebben behaald. Deze score betekent dat wij tot de top 25% van alle bedrijven, wereldwijd, behoren die door Ecovadis beoordeeld zijn.

recycling

90% van het afval wordt gerecycled

Koopmans Printmedia is al jaren bezig met het verduurzamen van het bedrijf. Er worden nu grote stappen gemaakt, bij koopmans printmedia wordt circulair werken de nieuwe realiteit.

Wij willen het recycleproces makkelijk en overzichtelijk maken, doe jij met ons mee?

s’ibon

Wij zijn een Sibon erkend sign bedrijf

De signsector heeft haar eigen keurmerk: bedrijven die in de praktijk hebben bewezen dat zij bonafide en professioneel zijn, komen in aanmerking voor het keurmerk Erkend Signbedrijf van SI’BON.

wij werken o.a. voor:

onze video’s

offset drukwerk

Hogere oplages en complexe drukwerk producties, razendsnel geleverd voor een scherpe prijs. Met brochures, magazines, flyers, folders en huisstijlen.

Evenementen en beursstands

Evenementen en beursstands

Posters, canvas prints, banners, reclameborden, vlaggendoek, borden voor bewegwijzering voor binnen of buiten, beurswanden, complete winkelwanden, bekleding van winkelschappen; wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

campagne en direct mailing

Innovatieve en gepersonaliseerde mailings die opvallen. Dit op basis van variabele data printing! Volledig van concept creatie tot op de mat.

digital print

Variabele data printing met altijd gepersonaliseerd drukwerk. Printen met wit, goud of zilver!

Auto en gevelreclame

Auto en gevelreclame

Je pand moet vindbaar en zichtbaar zijn en biedt vaak de eerste indruk die uw bezoekers hebben van je bedrijf. Van je bedrijfswagen maken wij een rijdend visitekaartje.

campagne en direct mailing

Innovatieve en gepersonaliseerde mailings die opvallen. Dit op basis van variabele data printing! Volledig van concept creatie tot op de mat.

Translate »