pos-display

pvc vrij pos-display
Pos display

pos-display

Koopmans. printmedia combineert creativiteit, maximale leveringszekerheid en betrouwbaarheid met scherpe prijzen. Daarnaast verliezen we de duurzaamheid van onze producten niet uit het oog. Wij verkopen ook pos materiaal en displays, pos staat voor de afkorting; Point Of Sale.

Pos displaykartons worden gebruikt om de aandacht te trekken voor uw merk. Onze pos-displays worden gemaakt van kartonsoorten die het FSC-kenmerk dragen. Daarnaast hebben we met de MK Easymatrix een groot formaat vlakstansmachine in huis, die allerlei soorten pos systemen kan produceren. Bij Koopmans. printmedia kun je terecht voor een pos systeem dat bij u past.

Nieuw, alleen bij ons: pvc vrije POS systemen

Wij hebben nu ook pos materiaal zonder pvc, hierdoor is het volledig recyclebaar! Gemaakt van pp folie is het tweezijdig te bedrukken zonder doorschijn.

Een display brengt uw product onder de aandacht

Pos displays maken we speciaal op maat, in verschillende vormen en formaten. Van plafonddisplays, vloerdisplays, staande displays tot schap displays. Heeft u een voorkeur voor een bepaald soort pos systeem, kunnen we in overleg een schikkende display voor u vinden.

Val op in de supermarkt

Klanten in de supermarkt worden door een opvallend point of sale display verbonden met jouw product. De combinatie van traditionele marketing en shoppermarketing resulteert in inzichten waardoor opvallende, creatieve en innovatieve brand environments ontwikkeld kunnen worden. De merkbeleving verbetert door bijv. gebruik te maken van licht en beweging in de pos software, zodoende raakt de klant meer betrokken bij uw product.

Een unieke pos display voor iedere bezoeker

Voor iedere branche en ieder product is een uniek pos systeem te produceren. Niet een standaarddisplay, maar één die precies voor jou op maat wordt gemaakt, waarin al jouw wensen en toepassingen tot uiting komen. Met de juiste vormen en kleuren kun je er namelijk voor zorgen dat jouw pos display aandacht van klanten krijgt. Hierbij is het dus belangrijk dat je point of sale een eyecatcher is en goed bij jouw huisstijl en artikelen past.

Verkoop bevorderende verpakkingen

Een verkoop bevorderende verpakking speelt een cruciale rol bij de marketing van producten. Naast de beschermende factor is de verpakking een voornaam onderdeel in de communicatie naar de consument. Koopmans printmedia maakt samen met jou een optimale en visuele verpakking, in offset bedrukt en het ontwerp van die verpakking wordt altijd afgestemd op de boodschap die u uw product wil laten uitdragen.

Ons POS-pakket

Niet alleen pos displays verhogen de attentiewaarde van jouw product, ook rolbannerspostersshowcards en schapaankleding dragen bij aan de aandachtsbeleving van de consument. Een compleet POS-pakket zet jouw actie volledig in de spotlights. Onder dit kopje vindt je allerlei mogelijke POS- onderwerpen.

Koopmans. printmedia heeft een uitgebreid aanbod in displays en verpakkingen. In combinatie met onze kennis en faciliteiten is Koopmans printmedia uw partner voor materialen zoals pos displays.

Benieuwd geworden naar pos displays? Neem contact op (via e mail of telefonisch) met onze verkoopafdeling. Zij helpen je heel graag verder met de bestelling van pos displays.

  • Categories:
    sign en display
Translate »