Reclameborden & Gevelreclame

Reclameborden & Gevelreclame

Wij leveren bedrukte reclameborden en opvallende gevelreclame in elke maat in verschillende diktes, verschillende vormen, voor binnen of buiten en voor verschillende doeleinden. Met het gebruik van jouw eigen reclamebord kun je makkelijk en tegen lage prijzen jouw bedrijf of evenement onder de aandacht brengen. Dit werkt ook als prima optie voor tijdelijk gebruik.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Goede gevelreclame
  • Duidelijke wegbewijzering
  • Reclameborden algemeen
  • Makelaarsborden zoals te koop borden

De materialen waarmee wij de reclameborden maken bestaan onder andere uit: kanaalplaat wat goedkoop is maar een mooie uitstraling heeft, forex borden (wat stevig is), plexiglas, karton, displaykarton enz.

Voor buiten gebruiken we meestal dibond. Dit materiaal trekt niet krom in zonlicht.

Op de reclameborden kun je naar eigen keuze tekst toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan jouw logo of de naam van het bedrijf zichtbaar in verlichte letters. Dergelijke gevelreclame of reclameborden worden van binnenuit verlicht door middel van bijvoorbeeld led verlichting. Heb je hulp nodig? Onze top service biedt jou de medewerker die je zoekt om mee te kunnen sparren of jou helpen een keuze maken in de vele mogelijkheden met betrekking tot onze ruime keuze aan reclameborden en/of gevelreclame kosten.

Eigen reclamebord drukken

We kunnen de reclameborden bedrukken in alle soorten tot maximaal 4,5 cm dikte, ook kunnen we een reclamebord maken in full-colour of eventueel de borden afwerken met wit eronder. Ook kunnen we ze in iedere gewenste vorm frezen.

Reclameborden bestellen doe je bij Koopmans Printmedia

Als echt familiebedrijf met jarenlange ervaring staan wij voor goede service, goede kwaliteit, snelle levering en persoonlijk advies. Wij kunnen jouw reclamebord op verschillende manieren samenstellen, volledig naar jouw wensen. Kom met ons in contact en vraag een vrijblijvende offerte aan, wij helpen je graag verder!

  • Categories:
    promotioneel, sign en display
Translate »