Voorraadsysteem

voorraadbeheer

Ken je dat? Het briefpapier in de printer is op. Dus loop je naar de voorraadkast om een nieuwe doos te pakken. Maar helaas: de voorraad briefpapier is op. Vervelend, want je wilde net die belangrijke offerte of brief versturen. Er is niets vervelender dan er te laat achter komen dat je nieuw drukwerk had moeten bestellen. Daarom biedt Koopmans. printmedia ook voorraadbeheer aan.

Wanneer je jouw drukwerk hebt laten drukken bij ons kan je dit laten opslaan in ons magazijn. Dat heeft meerdere voordelen: op het moment dat je erachter komt dat jouw drukwerk op is neem je contact met ons op. Wij leveren het benodigde drukwerk dan bij jou op locatie. Je kan bovendien op ieder moment van de dag jouw voorraad online bekijken, aanvullen en op afroep naar je toe laten brengen. Dit alles gaat volledig geautomatiseerd. Ideaal toch?

palletopslag

Is er ruimte tekort in jouw bedrijf en staan er allerlei pallets en spullen in de weg? Dan is onze nieuwe service misschien wel de oplossing! Wij hebben nu plaats voor de opslag van 250 pallets. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.

koopmans. jouw printmedia expert

Translate »