Studio

dtp en ontwerp

Ontwerp en DTP zijn de manieren om ideeën en gedachten visueel vorm te geven. Vaak een interessante en uitdagende klus. Want hoe kan je ervoor zorgen dat jouw boodschap precies zo overkomt als je dat bedoelt? En wanneer blijft jouw naam of product hangen bij jouw potentiële klant? Allemaal vragen waar je rekening mee moet houden bij DTP & ontwerp.

Naast het creatieve gedeelte is er ook nog de praktische kant van DTP & ontwerp: een goede vormgever en/of DTP’er weet precies hoe de bestanden aangeleverd moeten worden, zodat een drukker er direct mee aan de slag kan.

Professionele DTP Studio

Drukkerij Koopmans printmedia Zwanenburg heeft een professionele DTP studio in huis, waarmee we je erg snel en professioneel van dienst kunnen zijn. Wij kunnen je adviseren en helpen bij het ontwerpen van jouw drukwerk, zowel zakelijk als promotioneel. Uiteraard werken we uitsluitend met de nieuwste Adobe software en weten onze medewerkers van de hoed en de rand. Daardoor ben je verzekerd van een mooi én goed design dat naar jouw wensen is gemaakt.

Wil je gebruik maken van onze DTP- en ontwerpservice? Bel dan naar 020 – 497 30 70 voor meer informatie

Translate »