display karton

Display Karton

Display karton is het ideale product voor snel wisselende promoties. Heb je snel een display in de winkel nodig? Dan bieden onze standaard kartonnen displays de uitkomst. Je gebruikt het product display alleen voor jouw instore communicatie. Door de egaal stijve en stabiele eigenschappen van onze kartonnen displays, garandeert dit product een vlakke toplaag en een mooi drukresultaat.

Display karton is gemaakt van tweezijdig gestreken mat karton. Een kartonnen display bestaat uit een grijze kern met aan beide zijden een witte toplaag. De bedrukking – zeefdruk of digitale print – resulteert in de allerhoogste kwaliteit. Daarna snijden we het kartonnen display in iedere gewenste vorm, hierbij kun je denken aan rechthoekig, vierkant, rond afgesneden enzovoort. We kunnen het ook rillen, stansen en plooien voor diverse toepassingen. Grote formaten karton bedrukken zijn geen enkel probleem. Bovendien is het display karton 100 procent recyclebaar en verwijder je het ecologisch via de papier- en kartoncontainer.

Display op maat

Naast de standaard displays, bieden wij een breed aanbod aan verschillende vormen en verschillende soorten maten displays voor buiten en binnen gebruik. Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Eerdere tevreden klanten waren je al voor. Onze specialisten geven jou graag persoonlijk advies op een rijtje gezet in het laten maken van jouw online bestelling kartonnen display. Neem contact met ons op voor vragen of een vrijblijvende offerte aan.

  • Categories:
    materiaal signing
Translate »