brochures

brochures

Folders en brochures spelen al jarenlang een belangrijke rol in zowel interne- als externe communicatie. Je kan hiermee bovendien vrij eenvoudig veel informatie overbrengen. Maar dan moeten jouw klanten en relaties de brochures wel lezen… En wat maakt een brochure een goede brochure?

Aantrekkelijke brochure

Lezers bepalen in slechts een aantal seconden of zij een folder of brochure interessant vinden. Ze bekijken de voorkant en letten op de lay-out. Is de brochure aantrekkelijk genoeg? Pas dan zullen ze de inhoud gaan bekijken. Het is dan ook cruciaal dat jouw brochures er aantrekkelijk uitzien en gedrukt zijn op het juiste papier en de juiste machines. Daarom kom je voor het drukken van jouw brochures naar Koopmans. printmedia.

Van kleine tot grote brochures

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen en drukken van talloze brochures. Van een kleine brochure voor de groenteboer om de hoek tot inhoudelijke brochures van grote (internationale) concerns. Wij draaien onze hand niet om voor het drukken van 250.000 brochures in 34 talen en helpen je ook graag met de voorbereidingen op onze DTP afdeling.

  • Categories:
    promotioneel
Translate »